Online brochure

Wilt u snel de verschillende toepassingen van onze accommodaties bekijken? Blader dan door de online brochure van Intersettle.

Uw wereld is onze wereld

Intersettle is al jaren de vaste partner voor organisaties, evenementenbureaus, cateraars en intermediairs. Persoonlijk contact en professioneel resultaat zijn de fundering van alles wat we doen, ongeacht de branche, de locatie of de situatie. Van hospitalityruimte bij een sportevenement tot tijdelijke huisvesting in een crisissituatie, wij bieden en bouwen passende accommodaties van uitstekende kwaliteit.

Een goed verzorgde accommodatie is ongekend belangrijk voor elk evenement, zakelijk of privé. Hetzelfde geldt voor noodopvang en bedrijfstoepassingen. Voor de horeca, sport, zorg, onderwijs en gemeenten is Intersettle die vertrouwde partner. Er is geen wereld die Intersettle niet kent. Uw wereld is onze wereld.

In onze online brochure vindt u al onze toepassingen terug met verschillende foto’s die een goede indruk geven van alle mogelijkheden. Klik op de button en bekijk de brochure online. Downloaden kan natuurlijk ook.

 

 

Bekijk onze brochure

Brochure Intersettle 2023