Tijdelijke opslag- & bedrijfsruimtes

Een tijdelijke oplossing voor langdurig gemak

Tijdelijke opslagruimte huren

Ruimteprobleem door een gebrek eraan. De ene organisatie heeft er al langere tijd last van en haalt capriolen uit tot het onhoudbaar wordt. De andere onderneming komt onverwachts voor een voldongen feit te staan. Breiden werkzaamheden zich uit, stapelt voorraad zich op en dienen nieuwe mensen of mogelijkheden zich aan? Wat de reden ook is, u wilt zo snel mogelijk ruimte creëren. Wij doen niet anders! Van seizoensdrukte tot renovatie of verbouwing: een tijdelijke bedrijfsruimte is dé manier om vandaag te werken aan uw bedrijf van morgen. Goed geregeld en volledig ontzorgd is bij ons altijd het uitgangspunt. Wij zorgen ervoor dat klanten en medewerkers op u kunnen blijven vertrouwen en u uw bedrijfsbelofte kunt waarmaken.

Ontzorgen met de verhuur van tijdelijke opslagruimte

Intersettle verzorgt een tijdelijke opslagruimte op maat bij uw bedrijf of organisatie. Voor u betekent dat:

  • Het realiseren van extra werk-, winkel-, sportschool- of opslagruimte ten tijde van (seizoens)drukte of verbouwing, terwijl de zaken gewoon door kunnen gaan.
  • De tijdelijke ruimtes professioneel inrichten passend bij uw behoeftes. Van alle gemakken en technieken voorzien.
  • Opschalen en aanpassen waar en wanneer u dat nodig heeft: niet alleen zijn we 24/7 bereikbaar; we zijn vastberaden voor zelfs de meest urgente verzoeken snel de beste oplossing te verzorgen.

Extra kantineruimte dankzij een paviljoentent

Tevreden werknemers zijn zeer waardevol voor de organisatie. Een goede kantine is daarom een randvoorwaarde. Heeft u die niet, dan regelen we in korte tijd een kwalitatief goede kantine, eventueel mét inventaris.

Snel en veilig de juiste bescherming

Snelheid is cruciaal als het om de bescherming van uw waardevolle materialen & materieel gaat. Wij begrijpen dat en realiseren binnen 24 uur een veilige en goed afgesloten opslag.

Geen nood bij noodweer

Extra ruimte bij renovatiewerkzaamheden, zoals bij een zwembad, is vaak geen overbodige luxe. Weer of geen weer: het werk moet door. Door een overkapping te plaatsen, kunnen we voorkomen dat de renovatie in het water viel.

Een grote verscheidenheid aan succesvolle oplossingen

Vele bedrijven gingen u al voor en huurden bij ons een tijdelijke bedrijfsruimte, kantine of werktent. Voor meer informatie of een offerte op maat voor uw bedrijf of organisatie, kunt u onderaan deze pagina het terugbelformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

Het beste paviljoen voor uw bedrijf

Laat ons contact met u opnemen

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om door ons teruggebeld te worden. Vul het formulier in en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen!

"*" geeft vereiste velden aan

Cookie Consent with Real Cookie Banner