Zakelijke evenementen

Feestelijk goed geregeld

Uw bedrijfsfeest of zakelijk evenement, feestelijk goed geregeld

Hoe groot of klein een zakelijk evenement ook is: de locatie is ongekend belangrijk. Gasten van uw bedrijfsfeest moeten veilig kunnen bewegen en mogen best onder de indruk zijn van een stijlvolle uitstraling. Zeker als het om een bedrijfsjubileum gaat! Van intieme stretchtent tot volledige hal: voor elk zakelijk event hebben we diverse soorten en afmetingen paviljoens, voor een oplossing op maat. Representatief als standaard, feestelijk waar nodig. Zo wordt het organiseren van een bedrijfsevenement alleen maar leuker.

Op maat op elke locatie

Afhankelijk van uw locatie, type evenement, verwacht aantal gasten en beoogde uitstraling en doelstelling, denken we mee over een passend formaat en plan van aanpak. Wij denken aan alles en ontzorgen volledig.

  • We zijn op de hoogte van actuele veiligheidsvoorschriften rondom de constructies en logistiek van een evenement
  • We werken met diverse materialen en formaten en garanderen dan ook een oplossing die precies past, zowel in afmeting als uitstraling
  • Ook nadat de tijdelijke accommodatie is opgebouwd kunnen we ondersteunen, door onder andere de aankleding van het paviljoen, de stretchtent of ontvangstruimte te verzorgen

Feest van formaat

Een medewerkersevenement, personeelsfeest of jubileumviering zijn slechts een paar voorbeelden van zakelijke evenementen met een feestelijk tintje. Ook dan helpen we! Wat denkt u van een paviljoen met podium voor presentaties en optreden, professionele verlichting, grote LED schermen, goedverzorgde aankleding inclusief meubilair en sanitair? U viert, wij zorgen dat niets wordt vergeten.

Onze ervaring in zakelijke evenementen

Onze oplossingen prijken op uiteenlopende zakelijke evenementen. Wilt u graag meer informatie of een offerte op maat voor een tent of andere tijdelijke accommodatie op uw bedrijfsevent of jubileum? Vul het terugbelformulier onderaan deze pagina in en laat ons contact met u opnemen.

De beste tent voor uw evenement

Laat ons contact met u opnemen

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om door ons teruggebeld te worden. Vul het formulier in en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen!

"*" geeft vereiste velden aan

Cookie Consent with Real Cookie Banner