Tijdelijke horeca & retailruimtes

Onbezorgd genieten van geweldige gastvrijheid

Tijdelijke horecaruimte, terrasoverkapping of extra winkelruimte huren

Onbezorgd genieten van een geweldige gastvrijheid. Het is wat veel horecaondernemers hun gasten willen bieden. Dat betekent op welke plek dan ook de ruimte hebben. Om te koken, te serveren, te proeven en te proosten. En als het even kan, inspelend op het seizoen. Voor gastheren, gastvrouwen en hun gasten is soms tijdelijk extra ruimte geen overbodige luxe. Daar zorgen wij voor. Hetzelfde geldt voor de retailers onder ons. Extra winkelruimte creëren om uw klanten nog beter te bedienen? Of op zoek naar oplossingen voor een pop up winkel? Wij denken graag met u mee.

 

Jasje aan, jasje uit. Dak erop, dak eraf.

Voor de wispelturige Nederlandse zomers. De onstuimige herfstdagen en de scherpe winters. U wilt dat gasten geen last ervaren van de grillen van het weer buiten. Dat snappen we. We nemen die zorg uit handen, bijvoorbeeld in de vorm van:

  • een paviljoentent aan uw pand voor extra ruimte én een buitengevoel
  • een terrasoverkapping om daaronder de boel droog te houden
  • een tijdelijke overkapping voor uw winkelruimte om een warmer welkom te creëren
  • een expositieruimte voor het tentoonstellen van kunst of producten

Altijd nog wat extra ruimte

Heeft u door geplande zaken of onvoorziene omstandigheden extra ruimte nodig? Tijdelijke accommodaties van Intersettle doen uitstekend dienst als winkelruimte, horecaruimte, expositieruimte of zelfs als showroom. Ook voor ondernemers in de retail kunnen deze extra overdekte vierkante meters het verschil maken. Daar zorgen we graag voor. Onze tijdelijke accommodaties en overkappingen zijn van de beste kwaliteit en kunnen op iedere ondergrond worden geplaatst.

Laat u inspireren, vraag ons naar meer

Flexibiliteit, professionele verzorging en de beste kwaliteit. Het zijn enkele zaken die telkens weer belangrijk zijn. Zo ook voor de bedrijven en ondernemers die u voorgingen. Vraag ons naar de mogelijkheden, referenties of een offerte op maat. Vul het terugbelformulier onderaan deze pagina in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Het beste paviljoen voor uw gasten en bezoekers

Laat ons contact met u opnemen

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om door ons teruggebeld te worden. Vul het formulier in en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen!

"*" geeft vereiste velden aan