Toepassingen

Problemen zijn er om opgelost te worden. Met Intersettle accommoderen wij de eventbranche en zijn wij gespecialiseerd in tijdelijke huisvesting voor de zakelijke markt. Wij zijn al jaren dé vaste partner voor organisaties, evenementenbureaus, cateraars en intermediairs. Ongeacht de branche, de locatie of de situatie: wij bieden en bouwen passende ruimte. Persoonlijk contact en professioneel resultaat zijn de fundering van alles dat we bouwen. Hospitalityruimte bij een sportevenement? Regelen we. Tijdelijke huisvesting in een crisissituatie? Wij bieden het, ook als er haast bij geboden is.

Het werk is tijdelijk van aard, de indruk is blijvend

Hoe groot of klein een evenement ook is, zakelijk of privé: een goed verzorgde locatie is ongekend belangrijk. Hetzelfde geldt voor noodopvang en bedrijfstoepassingen. Een tekort aan kantoorruimte of opslagruimte wordt alleen écht opgelost als het van uitstekende kwaliteit is. Voor de horeca, sport, zorg, onderwijs en gemeenten is Intersettle die vertrouwde partner. Er is geen wereld die Intersettle niet kent. Uw wereld is onze wereld.

Automotive evenementen

Om bezoekers te inspireren, mee te nemen en te verleiden, wilt u de modellen het podium bieden die ze verdienen en de locatie tot in de puntjes verzorgen. Met de juiste tenten doen wij precies dát tijdens automotive evenementen.
Lees meer

Culinaire evenementen

Met de juiste tent, overkapping of het best passende paviljoen creëren we een stijlvolle uitstraling en eenheid waar nodig. Want lekker eten is één ding; maar het oog wil ook wat, toch?
Lees meer

Festivals

Eendaagse en meerdaagse festivals, grote feesten en concerten kennen we als onze broekzak. Met spectaculaire entrees, horecatenten en backstage area’s creëren we oogstrelende en veilige ervaringen.
Lees meer

Privé bijeenkomsten

Een tent van het juiste formaat, met passende uitstraling maakt van elke gewenste locatie een schitterende feest- en eventlocatie voor uw privé bijeenkomst. Groot uitpakken in huiselijke kring? Dat regelen we.
Lees meer

Sportevenementen & ijsbanen

Een groot sportevenement vraagt om tijdelijke accommodaties. Wat de vraag ook is: we maken het mogelijk. Met de grootste zorg bouwen we het beste resultaat; ook dat is topsport.
Lees meer

Zakelijke evenementen

Van intieme stretchtent tot volledige hal: voor elk zakelijk evenement hebben we diverse soorten en afmetingen paviljoens, voor een oplossing op maat. Representatief als standaard, feestelijk waar nodig.
Lees meer

Productpresentaties & Showrooms

Wilt u een product lanceren, dan verhuren wij tenten, paviljoens en tijdelijke ruimtes, die dienen als podium, tijdelijke (auto)showroom en voetstuk waar u trots kunt presenteren.
Lees meer

Noodhuisvesting & opvang

Gemeenten en bedrijven zorg uit handen nemen als het gaat om noodhuisvesting en opvang; ook dat doen we met de grootst mogelijke aandacht. We bieden huisvestingsconcepten voor zowel korte termijn als lange termijn.
Lees meer

Tijdelijke kantoorruimtes

Een fijne werkplek voor uw mensen en bescherming voor materialen waarmee u werkt. Op en aan uw eigen locatie bouwen we één of meerdere paviljoens als tijdelijke kantoorruimte.
Lees meer

Tijdelijke opslag- & bedrijfsruimtes

Van seizoensdrukte tot renovatie of verbouwing: een tijdelijke bedrijfsruimte is dé manier om vandaag te werken aan uw bedrijf van morgen. Volledig ontzorgd is bij ons altijd het uitgangspunt.
Lees meer

Crisis & calamiteiten

Is de nood hoog, dan is er zelden tijd. Is er sprake van brand, overstroming, inbraak of een andere onvoorziene noodsituatie in uw bedrijfsruimte, dan staan we naast u. Want “het overkomt de beste”, maar het stopt de beste gelukkig niet.
Lees meer

Tijdelijke horeca & retailruimtes

Voor gastheren, gastvrouwen en hun gasten is soms tijdelijk extra ruimte geen overbodige luxe. Daar zorgen wij voor. Hetzelfde geldt voor de retailers onder ons.
Lees meer

Ruimtes voor onderwijs

Net wat meer leerlingen, scholieren of studenten te huisvesten? Bij een snel groeiend of wisselend aantal gebruikers zoals bij scholen, kan tijdelijke huisvesting en bedrijfsruimte de oplossing bieden.
Lees meer

Offerte aanvragen

U kunt altijd direct contact met ons opnemen door ons te bellen of een e-mail te sturen. Heeft u al een beeld van hoe uw evenement eruit komt te zien en het type tijdelijke accommodatie dat u daarbij nodig heeft? Of kunt u ons al direct meer informatie geven over uw wensen voor een tijdelijke bedrijfsruimte? Vul dan ons offerteformulier in.

Over Intersettle

Echt goede tijdelijke accommodaties maken een blijvende indruk, daar zijn we van overtuigd. Dat is dan ook precies waar ons gedreven en ervaren team zich elke dag voor inzet. Vergaande flexibiliteit en oog voor kwaliteit staan daarbij altijd voorop. Het maakt niet uit waar en wanneer: wij staan direct voor u klaar en zorgen dat het resultaat ‘staat als een huis’.