Automotive evenementen

Glimmend chroom en pure perfectie

Paviljoententen voor uw autosportevenement

CM.com Circuit Zandvoort, Concours d’Elegance, Porsche Carrera Cup Benelux en het Duitse Classic Days; wie “automotive evenement” zegt, zegt ook “bewonderen, bestuderen, bekijken” en misschien wel “bestellen”. In de wereld van autosport evenementen is glimmend chroom, opgepoetst lakwerk en onvoorstelbaar vermogen dat wat tentoongesteld wordt. De bezoekersaantallen lopen vaak al snel op. Om bezoekers te inspireren, mee te nemen en te verleiden, wilt u de modellen het podium bieden die ze verdienen en de locatie tot in de puntjes verzorgen. Met de juiste tenten en tijdelijke showrooms doen wij precies dát tijdens automotive evenementen in Nederland, Duitsland en daarbuiten. Zichtbaar verzorgd en perfect begeleid.

Knap staaltje locatiewerk

Kiezen voor een tijdelijke accommodatie voor het presenteren van het nieuwste model auto of het huisvesten van grote bezoekersaantallen, heeft de nodige voordelen, waaronder:

  • volledige vrijheid in styling
  • de mogelijkheid om extra (presentatie)ruimte te creëren
  • door middel van glazen wanden de ruimte optisch groter te maken
  • materialen en aankleding afstemmen op het model auto
  • kunnen terugvallen op onze ruime ervaring in logistiek eventmanagement

Ontzorgen van A tot Z

Verzorgen wij de tijdelijke accommodatie tijdens uw automotive event, dan kunt u vertrouwen op ontzorgen van A tot Z. Wanneer duizenden bezoekers zich verzamelen op grote locaties, moeten alle faciliteiten geweldig geregeld zijn. Naast een stijlvolle uitstraling dragen we ook zorg voor hoogwaardig sanitair, de entree en cateringfaciliteiten. Zo deden we dat bijvoorbeeld tijdens een presentatie op het Circuit van Zandvoort. Wervelende show, ingetogen presentatie en alles ertussenin: we streven altijd naar perfectie en ontzorgen tot in de puntjes.

Alle mogelijkheden in automotive

Wilt u graag meer informatie of een offerte op maat voor een tentpaviljoen of andere tijdelijke accommodatie op uw branche-evenement?  Vul het terugbelformulier onderaan deze pagina in en laat ons contact met u opnemen.

De beste tent voor het evenement

Laat ons contact met u opnemen

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om door ons teruggebeld te worden. Vul het formulier in en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen!

"*" geeft vereiste velden aan