Uw vaste partner in tijdelijke accommodaties

Echt goede tijdelijke accommodaties maken een blijvende indruk, daar zijn we van overtuigd. Dat is dan ook precies waar ons gedreven en ervaren team zich elke dag voor inzet. Onze collega’s werken vanuit Nederland en Duitsland aan evenementen en bedrijfs- en huisvestingsoplossingen. Vergaande flexibiliteit en oog voor kwaliteit staan daarbij altijd voorop. Zo ontzorgen we u volledig en zijn we al meer dan dertig jaar vaste partner in tijdelijke accommodaties voor evenementenbureaus, cateraars, intermediairs, organisaties en het bedrijfsleven.

De beste materialen voor blijvende impact

Bij Intersettle doen we dingen graag goed, voor nu en later. Innovatie speelt een belangrijke rol in onze dagelijkse bedrijfsvoering, zodat we vandaag bezig zijn met de toekomst. Die van ons en die van u. We ontwikkelen innovatieve technieken en materialen intern, in nauwe samenwerking met vooraanstaande leveranciers. Het is een onderscheidend vermogen in de branche waarmee we “gewoon goed geregeld” naar het hoogste niveau tillen. Alles wat we ontwikkelen en aanbieden voldoet aan de strengste veiligheidseisen en kwaliteitsstandaarden. Het is een onmisbaar onderdeel van het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers. Daarnaast hechten we veel waarde aan het hergebruik van materialen, waar we dan ook zuinig en zorgvuldig mee omgaan. De blijvende impact die we maken, moet tenslotte positief zijn voor mens én planeet.

Duurzaamheid

Steeds meer opdrachtgevers, relaties en leveranciers kiezen ervoor om duurzaam te ondernemen. Het plaatsen van tijdelijke accommodaties door Intersettle past bij die strategie. Wij dragen op onze beurt ook weer ons “steentje” bij”. Als partner van WoodYouCare helpen we hen bij een groot boomplantproject in Indonesië, waar inmiddels al meer dan duizend bomen zijn geplant.

Lees meer

Uw wereld is onze wereld

In onze samenwerkingen staan we graag naast elkaar en lopen we samen op. Tijdens het realiseren van tijdelijke accommodaties ontstaan vaak meer vragen. Advies en begeleiding is daarom altijd aan de orde van de dag. Wij denken niet alleen mee, maar kijken ook vooruit. Zo voorkomen we dat u voor onaangename verrassingen komt te staan en garanderen we volle tevredenheid. Daar nemen we graag de tijd voor. Maar ook als die er niet is, kunt u op ons vertrouwen.

Tijdelijk en turn key: altijd tot in de puntjes

De kleinste details maken soms het grootste verschil, dat hebben we in al die jaren maar al te vaak gezien. Alles wat we doen, maken we dan ook volledig op maat, afgestemd op uw wensen. Turn key oplevering is daar een voorbeeld van. In een wereld van consumeren en versnellen, maken echt vakmanschap en advies op maat het verschil. Zo wordt een stretchtent op een bruiloft niet een praktische oplossing, maar een prachtige herinnering. Is een paviljoen voor een productpresentatie niet zo maar een momentopname, maar een merkbeleving. En door niet zomaar een leverancier te zijn maar een partner, zorgen we niet alleen voor een geweldig eindresultaat: ook de weg ernaartoe is er één die u met plezier bewandelt. En bovendien de reden dat opdrachtgevers ons telkens weer weten te vinden.

Snel beschikbaar, altijd bereikbaar: onbegrensde mogelijkheden

Tijdelijke accommodaties moeten soms in rap tempo worden opgebouwd. Omdat het om een noodsituatie gaat, ten tijde van crisis, of omdat de seizoenspiek veel eerder kwam dan verwacht. Flexibiliteit is één van onze kerncompetenties; ons team is dan ook altijd bereikbaar. Zo zorgen we ervoor dat binnen 24 uur een tijdelijke accommodatie gerealiseerd wordt, en dat er in geval van nood nagenoeg direct een oplossing op locatie geboden wordt. Wat die locatie ook is. Want ook dat is het mooie van maatwerk: onze tenten, paviljoens en tijdelijke huisvesting kunnen op vrijwel elk terrein worden gebouwd, waarbij de mogelijkheden praktisch onbegrensd zijn. Wij zijn thuis in de wereld van tijdelijke accommodaties en verplaatsen ons zonder moeite in de wereld waarin u actief bent. Daar draait het uiteindelijk om.

Immers: uw wereld, is onze wereld.

Maak kennis met ons team

Het resultaat voor onze klanten is onze belofte. De deskundigheid en service van ons team draagt daar aan bij.

Ons team

Samen in onze wereld

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze producten en dienstverlening? Ons enthousiaste team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, met u mee te denken en u een oplossing op maat aan te bieden. Neem vrijblijvend contact met ons op per telefoon of per e-mail.

Offerte aanvragen

U kunt altijd direct contact met ons opnemen door ons te bellen of een e-mail te sturen. Heeft u al een beeld van hoe uw evenement eruit komt te zien en het type tijdelijke accommodatie dat u daarbij nodig heeft? Of kunt u ons al direct meer informatie geven over uw wensen voor een tijdelijke bedrijfsruimte? Vul dan ons offerteformulier in.