Alu Paviljoen

Stijlvolle en veelzijdig inzetbare paviljoentent

Een alu paviljoen huren voor elk soort gelegenheid

Het Alu Paviljoen is een veelzijdig inzetbare, moderne accommodatie met aluminium spantconstructie. Kenmerkend aan deze professionele paviljoentent van Intersettle is de gebogen nok. Het ontwerp is uiterst stijlvol en luxe. Daarnaast is deze constructie aerodynamisch zodat de tentconstructie zelfs bij stevige wind zonder problemen overeind blijft.

De tijdelijke alu hal is een geschikt paviljoen voor vrijwel alle soorten grote evenementen en bedrijfsoplossingen. In te zetten als tijdelijke opslagruimte, werktent, kantine of noodaccommodatie. Of als feestlocatie, hospitalityruimte of tijdelijke showroom.

Een tijdelijke alu hal op elke locatie

Het Alu Paviljoen kan moeiteloos aan bestaande gebouwen of andere accommodaties worden gekoppeld en is door de modulaire bouw snel te plaatsen. Ongeacht waar, ongeacht wanneer.

Standaard wordt het Alu Paviljoen uitgevoerd met witte kunststof wandpanelen en luxe glasdeuren met een pushbar. Voor een prachtig uitzicht kunnen de vaste wandpanelen worden vervangen door luxe glaspanelen. Ook is het mogelijk de alu hal van zijzeilen met boogramen te voorzien. Verder is de paviljoentent voorzien van een houten cassettevloer.

Unieke kenmerken

 • Aerodynamische dakconstructie
 • Multi-inzetbaar voor grote toepassingen
 • Hoogwaardige kwaliteit in afwerking

Afmetingen

Het Alu Paviljoen is modulair op te bouwen en beschikbaar in verschillende breedte maten, namelijk: 5, 8, 10, 12, 15, 20 en 25 meter. De lente is per 5 meter te verlengen.

Materialen

Standaard wordt het Alu Paviljoen uitgevoerd met een aluminiumconstructie, tentdoek, kunststof wandpanelen en betonplex vloer. Daarnaast kan er worden gekozen voor luxe glaspanelen, sandwichpanelen of zijzeilen.

Luxe Alu Paviljoen huren

Deze multi-inzetbare alu hal is dankzij de kunststof wandpanelen en glaspanelen in alle seizoenen in te zetten voor bijvoorbeeld automotive events, culinaire evenementen, grote sportevents, als tijdelijke locatie voor een ijsbaan, en net zo goed als noodhuisvesting, tijdelijke opslag en in tijden van crisis en calamiteiten. Denk je groot dan denk je aan een Alu Paviljoen.


Onze producten voldoen aan alle veiligheidseisen.

Lees meer

Opties

 • Verlichting en geluid
 • Elektrotechnische voorzieningen
 • Sanitaire voorzieningen
 • Water voorzieningen
 • Stoffering
 • Inrichting
 • Terras
 • Verwarming en airconditioning
 • Veiligheidsvoorzieningen
 • AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem

Graag geziene gast bij

Offerte aanvragen

U kunt altijd direct contact met ons opnemen door ons te bellen of een e-mail te sturen. Heeft u al een beeld van hoe uw evenement eruit komt te zien en het type tijdelijke accommodatie dat u daarbij nodig heeft? Of kunt u ons al direct meer informatie geven over uw wensen voor een tijdelijke bedrijfsruimte? Vul dan ons offerteformulier in.

Over Intersettle

Echt goede tijdelijke accommodaties maken een blijvende indruk, daar zijn we van overtuigd. Dat is dan ook precies waar ons gedreven en ervaren team zich elke dag voor inzet. Vergaande flexibiliteit en oog voor kwaliteit staan daarbij altijd voorop. Het maakt niet uit waar en wanneer: wij staan direct voor u klaar en zorgen dat het resultaat ‘staat als een huis’.