Privé bijeenkomsten

Groot feest, klein van stuk

Verhuur van tenten voor privé bijeenkomsten en bruiloften

Een grandioos feest gaat niet altijd om een groot aantal vierkante meters. Wanneer u iets moois of bijzonders wilt vieren met dierbaren, is intiemer soms beter.  En ook dan moet het gewoon goed geregeld zijn. De locatie is essentieel en een tijdelijke vorm kan de beste aanpak zijn. Een tent van het juiste formaat, met passende uitstraling maakt van elke gewenste locatie een schitterende feest- en eventlocatie voor uw privé bijeenkomst. Groot uitpakken in huiselijke kring? Dat regelen we.

Tijdelijke accommodaties voor privé bijeenkomsten

Een verjaardagsdiner met de liefste vrienden en familie. Een kraamfeest om uw pasgeboren kindje aan (bijna) iedereen te laten zien. Een bruiloft op eigen grond of een uitvaart dicht bij de plek die zo belangrijk was. Persoonlijk, ongedwongen, vertrouwd. Voor bijzondere momenten en speciale gelegenheden denken wij mee,  voeren we uit en nemen zorg uit handen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het plaatsen van een tent die naadloos aansluit op de omgeving en de gewenste sfeer
  • Het verzorgen van meubilair, aankleding en decoratie
  • 24-uurs ondersteuning in het geval van onvoorziene omstandigheden

Feest en viering zonder zorgen

Bij ons kunt u terecht voor het huren van een luxe tent voor uw bruiloft of feest. Natuurlijk. Eigenlijk voor elke feestelijke of bijzondere gelegenheid hebben wij een tent in de verhuur. Wilt u graag meer informatie of een offerte op maat voor een tent of andere tijdelijke accommodatie op uw bijeenkomst?  Vul het terugbelformulier onderaan deze pagina in en laat ons contact met u opnemen.

De beste tent voor uw evenement

Laat ons contact met u opnemen

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om door ons teruggebeld te worden. Vul het formulier in en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen!

"*" geeft vereiste velden aan