Toepassingen

Problemen zijn er om opgelost te worden. Met Intersettle accommoderen wij de eventbranche en zijn wij gespecialiseerd in tijdelijke huisvesting voor de zakelijke markt. Wij zijn al jaren dé vaste partner voor organisaties, evenementenbureaus, cateraars en intermediairs. Ongeacht de branche, de locatie of de situatie: wij bieden en bouwen passende ruimte. Persoonlijk contact en professioneel resultaat zijn de fundering van alles dat we bouwen. Hospitalityruimte bij een sportevenement? Regelen we. Tijdelijke huisvesting in een crisissituatie? Wij bieden het, ook als er haast bij geboden is.

Het werk is tijdelijk van aard, de indruk is blijvend

Hoe groot of klein een evenement ook is, zakelijk of privé: een goed verzorgde locatie is ongekend belangrijk. Hetzelfde geldt voor noodopvang en bedrijfstoepassingen. Een tekort aan kantoorruimte of opslagruimte wordt alleen écht opgelost als het van uitstekende kwaliteit is. Voor de horeca, sport, zorg, onderwijs en gemeenten is Intersettle die vertrouwde partner. Er is geen wereld die Intersettle niet kent. Uw wereld is onze wereld.

Offerte aanvragen

U kunt altijd direct contact met ons opnemen door ons te bellen of een e-mail te sturen. Heeft u al een beeld van hoe uw evenement eruit komt te zien en het type tijdelijke accommodatie dat u daarbij nodig heeft? Of kunt u ons al direct meer informatie geven over uw wensen voor een tijdelijke bedrijfsruimte? Vul dan ons offerteformulier in.

Over Intersettle

Echt goede tijdelijke accommodaties maken een blijvende indruk, daar zijn we van overtuigd. Dat is dan ook precies waar ons gedreven en ervaren team zich elke dag voor inzet. Vergaande flexibiliteit en oog voor kwaliteit staan daarbij altijd voorop. Het maakt niet uit waar en wanneer: wij staan direct voor u klaar en zorgen dat het resultaat ‘staat als een huis’.