Festivals

Duizenden bezoekers, één eerste indruk

Uw festival tenten goed geregeld

Van backstage tot het hoofdpodium en alles eromheen: de wereld van grote publieksevenementen is er één waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Eendaagse en meerdaagse festivals, grote feesten en concerten kennen we als onze broekzak. Met spectaculaire entrees, horecatenten en backstage area’s creëren we oogstrelende en veilige ervaringen. Voor organisatoren van grote evenementen zijn wij een graag geziene gast. Het in goede banen leiden van grote groepen bezoekers heeft heel wat (dansende) voeten in de aarde. Met een paar van de grootste festivals achter onze naam kunt u op ons vertrouwen. Als leverancier én adviseur.

Feest in de tent

Als adviseur staan we naast u en de organisatie en denken we aan alles. Dat is fijn, want we kunnen ook heel veel verzorgen. Bijvoorbeeld:

  • een solide entree
  • backstage areas
  • horecatent en crewtent
  • verwarming en airconditioning
  • inrichting en aankleding

Vrijheid, blijheid, veiligheid

Feesttent huren? Wij gaan verder dan dat. Sfeer is alles tijdens een grootschalig evenement. De juiste aankleding zoals podia, (back)stages en tenten spelen daarbij een belangrijke rol, niet in de laatste plaats omdat het om items van formaat gaat. Het vrije gevoel van onbezorgdheid en écht even buiten zijn, vullen we aan en versterken we met de juiste tenten en tijdelijke accommodaties. En terwijl bezoekers het gras platlopen, muzikanten podia laten trillen en zij samen de wereld voor heel even op z’n kop zetten, kunt u erop vertrouwen dat alles professioneel en veilig in elkaar zit.

Ervaring om op te vertrouwen

Concert at Sea, Dance Valley, Parookaville, SAIL Amsterdam en DelfSail. Niet de minste namen prijken in ons portfolio. Het huren van grote tenten is één ding. Onze service ging daar voorbij. Wat deze namen en festivals met elkaar gemeen hebben zijn de begrippen “groots”, “massaal” en “indrukwekkend”. De tijdelijke accommodaties die we op deze festivals verzorgden liepen uiteen, maar stonden als een main stage.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of een offerte op maat kunt u onderaan deze pagina het terugbelformulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

De beste tent voor dit evenement

Laat ons contact met u opnemen

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om door ons teruggebeld te worden. Vul het formulier in en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen!

"*" geeft vereiste velden aan