AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem

Geen ventilatie, toch schone lucht

Efficiënt mobiel luchtzuiveringssysteem huren

We staan er gelukkig niet altijd bij stil dat we bij elke ademhaling worden we blootgesteld aan onzichtbare zwevende microdeeltjes. Het zijn zogenaamde aerosolen. Hoe schoner de lucht, hoe minder risico op het inademen van ongezonde deeltjes én het verspreiden van virussen. Het AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem van Intersettle zorgt daarvoor.

Toepassingen AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem
Het luchtzuiveringssysteem is geschikt voor onze gesloten tentoplossingen die onder andere worden ingezet bij noodhuisvesting & opvang, grote zakelijke evenementen, als tijdelijke kantoorruimte en horeca- & retailruimte. Ook zien we veel afname voor tijdelijke accommodaties in het onderwijs en leveren we het systeem bij paviljoens in geval van crisis en calamiteiten.

Over AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem

Wanneer de ventilatie in een gebouw of tijdelijke accommodatie niet toereikend is, blijven aerosolen in de lucht zweven (inclusief allergenen, bacteriën en virussen). Hoe is dat in uw kantoor, school, sportlocatie, zorginstelling, hotel, restaurant of café? Bekijk hieronder hoe urgent een luchtzuiveringssysteem voor uw binnenruimte is.

Wat zijn aerosolen?

Aerosolen zijn een mix van chemische, organische en biologische stoffen in de binnenruimtes van gebouwen. Deze zijn op te splitsen in:

  • huisstofdeeltjes (zoals pollen, fijnstof en schimmel)
  • fijne deeltjes (zoals bacteriën, geurstoffen en rook)
  • fijne nanodeeltjes (zoals virussen en chemische stoffen)

 

Aerosolen kunnen tot wel tien meter zweven en blijven veel uren in de lucht van een binnenruimte hangen. Dat klinkt onprettig, zeker met de coronacrisis nog vers in het geheugen en de wetenschap dat schone lucht enorm belangrijk is. Gelukkig kunt u er iets aan doen en Intersettle helpt daarbij met het moderne en effectieve luchtzuiveringssysteem.

Bewezen luchtzuiveringssysteem

Het luchtzuiveringssysteem met HEPA-filters is zeer efficiënt gebleken in de strijd tegen allergenen en virussen. De technologie wordt al decennialang toegepast in de medische sector en kan de allerkleinste virusdeeltjes in de lucht filteren. Met dit systeem bent u verzekerd van een gezond en veilig binnenmilieu en zijn medewerkers, klanten en bezoekers extra beschermd tegen vervuilde lucht.

Hoe werkt de installatie?

Wanneer u contact opneemt met ons voor een AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem voor bestaande bouw, bespreken wij uw behoeften en komen langs op locatie. Daar meten we de kwaliteit van de binnenlucht en bestuderen we de luchtcirculatie, waarna u een offerte op maat ontvangt. We houden hierbij rekening met de specifieke omgeving, de bestaande luchtbehandelingsinstallaties en de benutting van de ruimte door gebruikers. U kiest de financiële optie die optimaal past bij uw budget en uw bedrijf. Wij bieden u daarin twee mogelijkheden: kopen of leasen. Na akkoord installeren we het AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem. Dat klinkt misschien erg technisch, maar deze medische technologie is zeer gebruiksvriendelijk wanneer het geïnstalleerd is, en bovendien onderhouden wij het systeem voor u.

Schone lucht in tijdelijke locaties

Ook in tijdelijke locaties geldt dat een gezond binnenklimaat de norm hoort te zijn. Deze oplossing bieden we daarom in elke afgesloten tijdelijke accommodatie aan wanneer u deze bij ons afneemt. Het team van Intersettle kan een systeem op maat voorstellen op basis van gebruikerswensen en de normen voor uw sector.

Offerte op maat

U ontvangt van ons een voorstel op maat dat bestaat uit een optimale combinatie van onze technologieën en optionele services. De oplossing bestaat uit: een configuratie op maat, selectie van het juiste AIR8 HEPA-systeem, transport en plaatsing, installatie en ingebruikname, gebruikersinstructie en technische ondersteuning en een onderhoudspakket.

Over Intersettle

Echt goede tijdelijke accommodaties maken een blijvende indruk, daar zijn we van overtuigd. Dat is dan ook precies waar ons gedreven en ervaren team zich elke dag voor inzet. Vergaande flexibiliteit en oog voor kwaliteit staan daarbij altijd voorop. Het maakt niet uit waar en wanneer: wij staan direct voor u klaar en zorgen dat het resultaat ‘staat als een huis’.