Carré Paviljoen

Stijlvol paviljoen met pagodedak

Een luxe party paviljoen huren

De Carré is een stijlvol vierkant paviljoen, uitgevoerd met een fraai gevormd pagode dak en voorzien van witte kunststof wandpanelen en een wit dakzeil. De Carré kan ook gedeeltelijk of in zijn geheel met glaspanelen worden uitgevoerd. Daarmee creëren we een panoramisch uitzicht met een luxe uitstraling.

Liever geen pagode dak, maar een laag koepeldak? Ook dat kan met onze Carré Dome. En voor welke variant u ook gaat, de Carré is dankzij de vierkante vorm onbeperkt aan elkaar te koppelen in iedere gewenste configuratie.

Een tijdloze paviljoentent voor uw bedrijf of evenement

Naast de wandpanelen van kunststof en/of glas is het mogelijk om te kiezen voor fraaie boogramen die opengeschoven kunnen worden voor een gastvrije uitstraling. Bijzonder aan onze Carré paviljoentent is een uniek geïntegreerd afwateringssysteem, waardoor regenwater wordt afgevoerd via de hoekkolommen. Daarnaast is deze tentconstructie eenvoudig te koppelen en te verbinden aan vaste bebouwing.

Unieke kenmerken

 • Keuze uit een pagodedak en koepeldak
 • Geïntegreerd afwateringssysteem
 • Pagodepunt zonder mast in het midden

Afmetingen

De Carré met pagodedak is beschikbaar in twee afmetingen, namelijk: 6×6 meter en 8×8 meter. Als u kiest voor de Carré Dome met koepeldoek is deze er in de maat 6×6 meter. Beide varianten zijn onbeperkt aan elkaar te koppelen.

Materialen

Standaard wordt de Carré pagode tent uitgevoerd met aluminiumconstructie, tentdoek, kunststof wandpanelen en betonplex. Daarnaast kan er worden gekozen voor glaspanelen of zijzeilen.

Professionele en luxe pagodetent huren

De Carré is vanwege het pagode dak een sfeervolle eyecatcher op een evenement of bijeenkomst zoals een productpresentatie, sportevenement of ijsbaan. Tegelijk is deze constructie (dankzij de opties kunststofwandpanelen, glaspanelen en koepeldak) ook voor andere doeleinden zeer geschikt. Denk bijvoorbeeld aan toepassen als tijdelijke kantoorruimte, tijdelijke horecaruimte of tijdelijk klaslokaal. De panelen zorgen ervoor dat de Carré goed is af te sluiten, waardoor het klimaat goed te controleren is.


Onze producten voldoen aan alle veiligheidseisen.

Lees meer

Opties

 • Verlichting en geluid
 • Elektrotechnische voorzieningen
 • Sanitaire voorzieningen
 • Water voorzieningen
 • Stoffering
 • Inrichting
 • Terras
 • Verwarming en airconditioning
 • Veiligheidsvoorzieningen
 • AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem

Graag geziene gast bij

Offerte aanvragen

U kunt altijd direct contact met ons opnemen door ons te bellen of een e-mail te sturen. Heeft u al een beeld van hoe uw evenement eruit komt te zien en het type tijdelijke accommodatie dat u daarbij nodig heeft? Of kunt u ons al direct meer informatie geven over uw wensen voor een tijdelijke bedrijfsruimte? Vul dan ons offerteformulier in.

Over Intersettle

Echt goede tijdelijke accommodaties maken een blijvende indruk, daar zijn we van overtuigd. Dat is dan ook precies waar ons gedreven en ervaren team zich elke dag voor inzet. Vergaande flexibiliteit en oog voor kwaliteit staan daarbij altijd voorop. Het maakt niet uit waar en wanneer: wij staan direct voor u klaar en zorgen dat het resultaat ‘staat als een huis’.