Culinaire evenementen

De smaakmakers als het gaat om locatie en styling

Tijdelijke ruimtes en tenten op culinaire evenementen

Tongstrelende gerechten vragen om oogstrelende accommodaties. Waar professionals vrijuit hun gang kunnen gaan en een bezoeker volop geniet. Met de juiste tent, overkapping of het best passende paviljoen creëren we een stijlvolle uitstraling en eenheid waar nodig. Want lekker eten is één ding; maar het oog wil ook wat, toch?

Horecatenten bij uitstek voor lekkere trek

Eigenlijk is alles mogelijk als het gaat om passende horecatenten of speciale partytenten. Maar vraagt u ons wat te allen tijde een onverdeeld en doorslaand succes is, dan zeggen we:

  • een VIP Pagode tent; ruim en uniform voor een overzichtelijk geheel
  • een Stretch Tent; voor een intieme, natuurlijke uitstraling
  • een Alu VIP paviljoen: modern design voor een stijlvolle look

Natuurlijk genieten

Culinaire evenementen in de buitenlucht kunnen niet zonder tijdelijke accommodatie. U wilt een fijne plek voor uw bezoeker en een professionele ruimte voor de chefs. Dat begrijpen wij als geen ander. Van luxe tot speels; er staat altijd een gastvrij concept dat we op verzoek zelfs kunnen voorzien van sanitair, keukenvoorzieningen, opslagruimte, aankleding en geluidsinstallaties. Terwijl u zich bezighoudt met een culinaire line-up, zorgen wij dat alles staat als een huis.

Een ruim palet aan klanten ging u voor

Onze oplossingen prijken op niet de minste culinaire evenementen. U kunt de tenten onder andere vinden op Alkmaar Culinair Plaza en andere toonaangevende culinaire festivals. Benieuwd naar referenties en mogelijkheden? Vul het terugbelformulier onderaan deze pagina in en laat ons contact met u opnemen.

De beste tent voor dit evenement

Laat ons contact met u opnemen

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om door ons teruggebeld te worden. Vul het formulier in en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen!

"*" geeft vereiste velden aan