Alu VIP

Elegant voor welk feest of event dan ook

Een tijdloze partytent huren

Flexibel, praktisch, zeer representatief en sfeervol. Dat is de Alu VIP die voor veel verschillende gelegenheden is in te zetten. Het is de reden waarom de Alu VIP een populaire keuze is bij organisatoren van zowel grote als kleine evenementen. De andere reden: wie wil er nu geen VIP op een event?

Kenmerkend aan de Alu VIP is de vrijstaande constructie met vrije overspanning, wat inhoudt dat er geen hinderlijke obstakels in of om de tijdelijke accommodatie zijn. Welk feest en van welke omvang dan ook, de Alu VIP kadertent is een geschikte tentoplossing. De constructie is moeiteloos te koppelen aan bestaande gebouwen of andere accommodaties, altijd en overal snel te plaatsen dankzij de modulaire opbouw en leverbaar met of zonder systeemvloer.

Luxe party paviljoentent huren

De Alu VIP is beschikbaar in witte en sahara-beige zijzeilen en dakzeilen, die gemakkelijk open te schuiven en af te sluiten zijn – ideaal voor elk weertype, zodat u uw gasten altijd droog en comfortabel kunt ontvangen. De zijzeilen (wanden) kunnen worden voorzien van fraaie boogramen.

Unieke kenmerken

 • Vrijstaande constructie met vrije overspanning
 • Naast wit ook in sahara-beige uitvoering
 • Eenvoudig te koppelen

Afmetingen

De Alu VIP is modulair op te bouwen en is verkrijgbaar in verschillende breedtematen, namelijk: 3, 4, 6, 8, 10 en 12 meter. De constructie kan in lengte per 3 meter worden verlengd.

Materialen

Standaard wordt de Alu VIP uitgevoerd met aluminiumconstructie, tentdoek, zijzeilen en betonplex vloer of betonblokken.

Een luxe partytent voor uw evenement

Deze professionele partytent, ook wel kadertent, heeft alleen wanden van doek, waardoor het zeer geschikt is als luxe overkapping. Dankzij het kwalitatieve materiaal is de partytent wind- en regendicht, wel zo prettig voor uw bezoekers. Het interessante aan de Alu VIP is de mogelijkheid om de breedte aan te passen naar hartenlust! Zo kunt u deze tijdelijke venue gebruiken bij een sportevenement en zet u een grotere breedte-maat in als hospitality paviljoen. Bij een culinair event is een smallere breedtemaat voor de keukenruimte wellicht ideaal. Zet u de Alu VIP in als tijdelijke opslag, bedrijfsruimte of horeca (van ijsbaan tot foodfestival), dan zijn de maten daarop aan te passen. Ja, zelfs voor retail is deze eyecatcher een graag gewilde oplossing als overkapping.


Onze producten voldoen aan alle veiligheidseisen.

Lees meer

Opties

 • Verlichting en geluid
 • Elektrotechnische voorzieningen
 • Sanitaire voorzieningen
 • Water voorzieningen
 • Stoffering
 • Inrichting
 • Terras
 • Verwarming en airconditioning
 • Veiligheidsvoorzieningen
 • AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem

Graag geziene gast bij

Offerte aanvragen

U kunt altijd direct contact met ons opnemen door ons te bellen of een e-mail te sturen. Heeft u al een beeld van hoe uw evenement eruit komt te zien en het type tijdelijke accommodatie dat u daarbij nodig heeft? Of kunt u ons al direct meer informatie geven over uw wensen voor een tijdelijke bedrijfsruimte? Vul dan ons offerteformulier in.

Over Intersettle

Echt goede tijdelijke accommodaties maken een blijvende indruk, daar zijn we van overtuigd. Dat is dan ook precies waar ons gedreven en ervaren team zich elke dag voor inzet. Vergaande flexibiliteit en oog voor kwaliteit staan daarbij altijd voorop. Het maakt niet uit waar en wanneer: wij staan direct voor u klaar en zorgen dat het resultaat ‘staat als een huis’.