Sportevenementen & ijsbanen

Binnen, buiten, baan of beurs

Tijdelijke ruimtes tijdens grote en kleinschalige sportevenementen

Sport verbroedert, sport verbindt. Een groot sportevenement vraagt om tijdelijke accommodaties. Regionale wedstrijden en evenementen maken daarvoor vaak gebruik van tenten en paviljoens. En ook de jaarlijks terugkerende lokale ijsbaan vraagt om overdekte ruimte. Wat de vraag ook is: we maken het mogelijk. Wij bouwen ruimtes die precies passen bij uw wensen; een aanvulling op uw bestaande locatie of een compleet tijdelijk sportcomplex. Met de grootste zorg bouwen we het beste resultaat; ook dat is topsport.

Een groot sportevenement of kleinschalige uitbreiding

Het circuit van Zandvoort? Wij zijn er bekend mee. Bij golf-, tennis- en hockeyevenementen? Meer dan eens hebben we complete dorpen, beurzen en horecagelegenheden rond het sportevenement gebouwd. En niet alleen zomerse sportevenementen zijn ons bekend, we werken ook graag mee aan winterse events zoals kerstmarkten. Daar hoort natuurlijk een schaatsbaan bij.

Deze prestaties uit het verleden bieden garantie voor de toekomst

Wij zijn nauw betrokken bij de organisatie van verschillende grote sportevenementen en -organisaties. De TCS Amsterdam Marathon, Museumplein Polo Amsterdam, Honkbalweek Haarlem, SAIL Amsterdam en Dam tot Dam loop. Daar gaat ons sporthart sneller van kloppen.

Dat is goed geregeld

Toeschouwers, schaatsers, sporters, sponsors, personeel, pers: bij een sportevenement komt heel wat kijken, niet alleen het publiek. Dan wil je dat het gewoon goed geregeld is, dat mensen veilig kunnen genieten.

Wij zijn er voor:

  • honderden meters pagodes als bagageopslag en garderobe
  • hospitality faciliteiten tijdens marathons en formule 1 races
  • een overdekte kunstijsbaan in dorp of stad, inclusief koek-en-zopie kraam
  • de (tijdelijke) uitbreiding van uw clubhuis of sportcomplex
  • een representatief hospitality paviljoen
  • passende registratietenten en persruimtes
  • warme ruimtes voor net wat extra vierkante meters

Volledig ontzorgd is écht volledig ontzorgd

Omdat een evenement an sich organiseren al de nodige inspanning vraagt, nemen we u graag zoveel mogelijk uit handen. Voor uw sportevent verzorgen we niet alleen de tijdelijke accommodatie, maar kleden deze ook aan met voorzieningen waar nodig. Stoffering, klimaatregeling en geluidsinstallaties. Zelfs infrastructurele voorzieningen.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie of een offerte op maat voor uw bedrijf of organisatie, kunt u onderaan deze pagina het terugbelformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Laat ons contact met u opnemen

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om door ons teruggebeld te worden. Vul het formulier in en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen!

"*" geeft vereiste velden aan