Pergola

Stijlvolle overkapping of promenade

Een tijdloze pergolatent voor uw event of organisatie

De Pergola van Intersettle is op verschillende manieren in te zetten en kent geen beperking qua lengte. Zo biedt de Pergola uitkomst als chique overkapping van de route van parkeerplaats naar entree. Een stijlvolle manier om uw gasten droog van de ene naar de andere locatie te laten komen. Maar ook als garderobe, informatiepunt of presentatietent weet de Pergola haar diensten te bewijzen.

Een stijlvolle overkapping of entree, promenade of zelfstandige accommodatie. De Pergola is het allemaal. De overkapping kan worden voorzien van zijzeilen, witte kunststofwandpanelen of luxe glaspanelen.

Een pergola huren

Wij bieden zowel een lage boog- als hoge boog constructie. Zo is de Pergola op uiteenlopende locaties in te zetten. Door de modulaire bouw oneindig te koppelen, zowel aan onze andere tijdelijke accommodaties als aan bestaande bouw. Naast rechte stukken zijn er ook bocht-segmenten, zodat een ruimte optimaal kan worden benut maar ook het aanzicht sfeervol blijft.

Unieke kenmerken

 • Rechte- & bochtsegmenten beschikbaar
 • Hoge boog- & lage boogconstructie
 • Oneindig te koppelen

Afmetingen

De Pergola is standaard 3 meter breed en in de lengte telkens per 3 meter te verlengen.

Materialen

Standaard wordt de Pergola uitgevoerd met een aluminium constructie, tentdoek, kunststof wandpanelen en betonplex. Er kan ook gekozen worden voor glaspanelen.

Luxe tentaccommodatie voor uw evenement

De Pergola wordt vooral ingezet als overkapping om bezoekers droog van de ene locatie naar de andere te krijgen. Dat kan evengoed van de parkeerplaats naar de garderobe zijn. Of boven een rode loper bij een feestelijk event. Vaak wordt de tent dan ook in combinatie met onze andere paviljoens ingezet. Het mooie is dat deze prachtige overkapping aan vrijwel elk bestaand gebouw kan worden geplaatst, bijvoorbeeld als overkapping bij horeca en retail wanneer er niet genoeg ruimte is. Omdat deze tijdelijke tentconstructie flexibel is in te zetten, kunt u de Pergola gebruiken bij zowel zakelijke- als privé bijeenkomsten, sport- en culinaire evenementen. Ook zien we de Pergola regelmatig gebruikt worden als registratietent.


Onze producten voldoen aan alle veiligheidseisen.

Lees meer

Opties

 • Verlichting en geluid
 • Elektrotechnische voorzieningen
 • Sanitaire voorzieningen
 • Water voorzieningen
 • Stoffering
 • Inrichting
 • Terras
 • Verwarming en airconditioning
 • Veiligheidsvoorzieningen
 • AIR8 HEPA-luchtzuiveringssysteem

Graag geziene gast bij

Offerte aanvragen

U kunt altijd direct contact met ons opnemen door ons te bellen of een e-mail te sturen. Heeft u al een beeld van hoe uw evenement eruit komt te zien en het type tijdelijke accommodatie dat u daarbij nodig heeft? Of kunt u ons al direct meer informatie geven over uw wensen voor een tijdelijke bedrijfsruimte? Vul dan ons offerteformulier in.

Over Intersettle

Echt goede tijdelijke accommodaties maken een blijvende indruk, daar zijn we van overtuigd. Dat is dan ook precies waar ons gedreven en ervaren team zich elke dag voor inzet. Vergaande flexibiliteit en oog voor kwaliteit staan daarbij altijd voorop. Het maakt niet uit waar en wanneer: wij staan direct voor u klaar en zorgen dat het resultaat ‘staat als een huis’.