Stretch Tent

Sfeervolle publieksfavoriet

Stretch Tent verhuur voor uw organisatie of event

De Stretch Tent vindt haar oorsprong bij de oude bedoeïenen, waar de tent een belangrijk onderdeel vormde binnen de samenleving. In de loop der jaren heeft dit type tent haar toepassing gevonden in de wereld van tijdelijke accommodatie. Intersettle bewaart de oorspronkelijke charme waardoor het ook nú een belangrijke functie heeft bij events en bijeenkomsten.

De Stretch Tent is een publieksfavoriet, hij ziet er uitnodigend uit en is daarom een goede keuze voor privé gelegenheden, zakelijke evenementen en publieke manifestaties. De accommodatie kan zowel vrijstaand geplaatst worden als onderling gekoppeld. Dit maakt het de ideale tentoverkapping voor kleine en grotere locaties.

Een stretch tent huren

De Stretch Tent is elegant, natuurlijk, in diverse kleuren beschikbaar en bestaat uit een flexibele stretch stof die wordt ondersteund door eucalyptus houten palen. Die zijn variabel te plaatsen zodat elke gewenste vorm kan worden gecreëerd. Ook is deze tijdelijke accommodatie, ook wel flextent genoemd, leverbaar met of zonder houten vloer. De zijkanten kunnen worden opengezet of deels gesloten blijven. Snel te plaatsen in elke situatie, op elke gewenste locatie.

Goed om te weten: deze constructie is ook heel goed in te zetten als overkapping of decoratie om grote (binnen)ruimtes intiem en persoonlijk te maken.

Unieke kenmerken

 • Flexibele stretch stof in diverse kleuren
 • Eucalyptus houten palen
 • In diverse vormen op te bouwen
 • Kunnen gekoppeld worden
 • Hoogwaardige kwaliteit

Afmetingen

Intersettle heeft uiteenlopende formaten stretch tentdoek op voorraad. De mogelijkheden zijn eindeloos. De afmetingen zijn daarom op aanvraag en afhankelijk van uw wensen.

Materialen

De Stretch Tent wordt standaard uitgevoerd met authentiek stretch tentdoek, eucalyptus houten palen en betonblokken.

Flextent verhuur

Deze bijzonder sfeervolle Stretch Tent is ideaal voor bijvoorbeeld een bruiloft, privéfeest, zakelijk evenement en festival! Huren van een flextent maakt u flexibel in uw keuzes; de mogelijkheden zijn eindeloos, evenals de vorm! Dankzij de stretchstof en eucalyptus houten palen kan elke gewenste vorm worden gecreëerd. Gaat u voor een flamboyante festivaltent, een sfeervolle overkapping of een elegant decor voor uw privé diner: onze Stretch Tent is in alle gevallen de perfecte oplossing.


Onze producten voldoen aan alle veiligheidseisen.

Lees meer

Opties

 • Verlichting en geluid
 • Elektronische voorzieningen
 • Sanitaire voorzieningen
 • Stoffering
 • Inrichting
 • Terras
 • Verwarming en airconditioning
 • Veiligheidsvoorzieningen

Graag geziene gast bij

Offerte aanvragen

U kunt altijd direct contact met ons opnemen door ons te bellen of een e-mail te sturen. Heeft u al een beeld van hoe uw evenement eruit komt te zien en het type tijdelijke accommodatie dat u daarbij nodig heeft? Of kunt u ons al direct meer informatie geven over uw wensen voor een tijdelijke bedrijfsruimte? Vul dan ons offerteformulier in.

Over Intersettle

Echt goede tijdelijke accommodaties maken een blijvende indruk, daar zijn we van overtuigd. Dat is dan ook precies waar ons gedreven en ervaren team zich elke dag voor inzet. Vergaande flexibiliteit en oog voor kwaliteit staan daarbij altijd voorop. Het maakt niet uit waar en wanneer: wij staan direct voor u klaar en zorgen dat het resultaat ‘staat als een huis’.