Vandaag voor de wereld van morgen

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Intersettle. Voor al onze samenwerkingen geldt: we maken bewuste keuzes en gaan zuinig om met materialen waar mogelijk. En daar stopt het niet.  

Steeds meer opdrachtgevers, relaties en leveranciers kiezen ervoor om duurzaam te ondernemen. Het plaatsen van tijdelijke accommodaties door Intersettle is daarin ook een duurzame keuze. Na afloop van een project komen alle materialen terug in Beverwijk en Recklinghausen. Deze materialen worden hergebruikt bij de opbouw van het volgende project. Daarnaast zijn wij partner van WoodYouCare. Een mooi initiatief dat particulieren en bedrijven de mogelijkheid biedt om op een eenvoudige en transparante manier de wereld te vergroenen door bomen te planten.

Al 2000 bomen geplant

Bomen slaan Co2 op terwijl ze groeien en zijn de belangrijkste, natuurlijke hulpmiddelen om het overschot aan CO2 in de lucht te verminderen. Met onze bijdrage is WoodYouCare in staat om een groot boomplantproject in Indonesië te ondersteunen. Namens Intersettle zijn daar eind 2022 duizend bomen geplant en dit jaar zijn daar nog eens duizend bomen bijgekomen.

Wilt u meer weten over ons partnership met WoodYouCare? Bekijk dan ons profiel op hun website via onderstaande button.

WoodYouCare

Beeld: WoodYouCare

Een laagdrempelige oplossing voor een concreet probleem

Wij doen mee voor onze medewerkers, opdrachtgevers, hun familie en volgende generaties voor wie wij een betere wereld willen achterlaten. Het is een concrete, eenvoudige en laagdrempelige manier om een bijdrage aan de oplossing van ons klimaatprobleem te leveren. Boom voor boom richting meer duurzaamheid. Daarnaast stimuleert WoodYouCare lokale bedrijvigheid en werkgelegenheid.