Ruimtes voor onderwijs

Om in rust te kunnen leren en te groeien

Tijdelijk extra ruimte voor onderwijs en sport

Net wat meer leerlingen, scholieren of studenten te huisvesten? Bij een snel groeiend of wisselend aantal gebruikers zoals bij scholen, kan tijdelijke huisvesting en bedrijfsruimte de oplossing bieden. Om in rust te kunnen leren en te groeien, zorgen we ervoor dat de tijdelijke ruimtes van alle gemakken voorzien zijn.

Turn key oplossingen als sleutel tot voldoende ruimte

Elke tijdelijke accommodatie leveren we turn key op. Direct in gebruik, en indien gewenst ook geen omkijken meer naar zaken als inrichting, aankleding, scheidingswanden, klimaatregeling en andere praktische of facilitaire zaken. Heeft uw onderwijsinstelling te maken met een enorme toestroom van studenten of is door verbouwing of renovatie tijdelijk vervangende ruimte nodig voor een kantine of sportzaal? We leveren snel professioneel geïnstalleerde oplossingen, volledig op maat gemaakt.

Tijdelijke oplossingen op het gebied van onderwijs en scholen zijn bijvoorbeeld:

  • een noodlokaal, kantine of tentamenzaal voor de huisvesting van extra studenten en docenten
  • een tijdelijke collegezaal, indien gewenst ingericht en voorzien van audiovisuele apparatuur
  • een overkapping nabij een plein, grasveld of parkeerplaats naast uw pand om buiten toch beschermd te sporten

U zegt waar en wanneer

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. U weet tenslotte vaak niet hoe lang een piek duurt, wanneer de hoogste nood voorbij is of wanneer zaken weer terug naar normaal gaan. We staan niet alleen direct klaar; we ondersteunen 24/7. Vraag ons naar de mogelijkheden, referenties of een offerte op maat. Vul het terugbelformulier hieronder in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Ruimte voor onderwijs in een veilig paviljoen

Laat ons contact met u opnemen

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om door ons teruggebeld te worden. Vul het formulier in en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen!

"*" geeft vereiste velden aan