Tijdelijke kantoorruimtes

Extra meters voor extra mensen

Tijdelijke kantoorruimte huren

Uitbreiden of uitdijen: wanneer uw organisatie groeit, groeit de behoefte naar meer kantoorruimte. Een fijne werkplek voor uw mensen en bescherming voor materialen waarmee u werkt. Gaat het succes zo hard of loopt een verhuizing nét niet volgens planning, dan biedt een tijdelijke kantoorruimte huren letterlijk ruimte om even adem te halen. Op en aan uw eigen locatie bouwen we één of meerdere paviljoens als tijdelijke kantoorruimte. Dat is waar we goed in zijn. Zo kunt u blijven doen waar ú goed in bent.

Handen uit de mouwen

Soms komt de vraag naar extra kantoorruimte uit onverwachte hoek, op onverwachte momenten. Bijvoorbeeld in een noodsituatie of door een (nog) ongekende seizoenspiek. Terwijl de zaken doorgaan, moeten problemen worden opgelost. U kunt ons dan inzetten voor:

  • het bouwen van een complete bedrijfskantine of kantoorruimte: storm, wind en regenbestendig
  • het verzorgen van de installatie en inrichting
  • het installeren van klimaatregeling, zoals airco en verwarming

Tijdelijk zolang als nodig is

Gaat het om een bedrijfsverhuizing of overbruggingsperiode, dan is de huurperiode vaak afgebakend. In geval van nood, of wanneer u nog op zoek bent naar beter passende kantoorruimte, is het dat niet. Dat is voor ons geen probleem en dus voor u ook niet meer. Onze tijdelijke accommodaties, tenten en kantoorruimtes kunnen voor langere tijd gehuurd worden.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie, referenties van bedrijven die u voorgingen of een offerte op maat voor uw tijdelijke kantoorruimte, kunt u het terugbelformulier onderaan deze pagina invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Het beste paviljoen voor uw kantoorruimte

Laat ons contact met u opnemen

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om door ons teruggebeld te worden. Vul het formulier in en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen!

"*" geeft vereiste velden aan