Noodhuisvesting & opvang

Een thuis kunnen we niet maken...

... maar laten we beginnen met een huis

In korte tijd gemeenten en bedrijven veel zorg uit handen nemen als het gaat om noodhuisvesting en opvang; ook dat doen we met de grootst mogelijke zorg en aandacht. We bieden huisvestingsconcepten voor zowel korte termijn – bijvoorbeeld voor de opvang van asielzoekers of vluchtelingen in hoogwaardige paviljoens of bestaande gebouwen – als lange termijn. Bijvoorbeeld voor huisvesting van arbeidsmigranten. Dit zijn ijzersterke woonunits die dankzij de prefab constructie snel en stevig staan.

Noodhuisvesting voor vluchtelingen en asielzoekers

Een thuis bieden is misschien niet mogelijk, huisvesting beschikbaar stellen des te meer. Al sinds 2008 zijn we betrokken bij de opvang van vluchtelingen en asielzoekers. Met deze woonpaviljoens bieden we organisaties de mogelijkheid om in relatief korte tijd meerdere mensen te huisvesten, bijvoorbeeld ter ondersteuning van de AZC’s. Daarnaast bieden we met onze oplossingen op opvanglocaties op het gebied van crisis en calamiteiten ook opvanglocaties voor aszielzoekers.

Altijd. Overal.

We hebben sinds 2008 op tal van locaties woonpaviljoens gerealiseerd. Zowel op vrijwel lege grond als in bebouwd gebied. Wilt u een bestaand bedrijfspand bewoonbaar maken? Ook daar helpen we bij. In samenwerking met onze vaste leveranciers garanderen we de vertrouwde Intersettle-kwaliteit.

Opvang in woonpaviljoens

  • Een hoogwaardige Alu Paviljoentent als woonpaviljoen
  • Turn key opgeleverd, inclusief water-, sanitaire- en elektrotechnische voorzieningen
  • Brandveilig, volledig geïsoleerd en stormbestendig

Een woonunit als tijdelijk onderkomen, het praktische gemak van een vast verblijf

Voor lange termijn opvang van asielzoekers biedt Intersettle HOMENOW®, een kwalitatief hoogwaardig huisvestingsconcept. Dankzij een ijzersterke prefabconstructie, staan de woonunits snel en stevig. Het brandveilige en volledig geïsoleerde woonpaviljoen biedt plaats aan 84 personen per eenheid en bestaat uit een solide staalconstructie, inclusief vloer, geïsoleerde wanden en vast dak. De stalen platen die de fundering vormen, worden in de grond verankerd, waardoor het paviljoen bestand is tegen storm, regen en zelfs sneeuwlast (volgens Duitse normen). De woonpaviljoens worden turn-key opgeleverd, dus inclusief sanitair. Voor calamiteiten en dringende storingen zijn wij 24/7 bereikbaar.

Tijdelijke huisvesting voor arbeidsmigranten met het comfort van een echt (t)huis

HOMENOW® is er ook voor de groeiende behoefte bij bedrijven met een hoge productiecapaciteit, bijvoorbeeld in de logistiek. De wens om geschikt personeel te vinden groeit en mensen worden veelal in het buitenland gevonden. Het huisvesten van deze arbeidsmigranten is dan wel noodzakelijk en vaak tijdelijk. De woonunits zijn dan de oplossing bij uitstek.

  • Het paviljoen is 15 x 60 meter en heeft een semi-permanente uitstraling
  • 14 kamers die ruimte bieden aan maximaal 6 personen per kamer
  • Een korte bouwtijd dankzij de prefab constructie
  • Brandveilig en bestand tegen storm, regen en sneeuw

Voor zowel paviljoen als woonunit geldt: we plaatsen de tijdelijke woonruimtes op locatie met behulp van ons eigen, professionele team van bouwers. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar in het geval van calamiteiten. U huurt deze tijdelijke huisvesting al vanaf één jaar.

 

Laat ons contact met u opnemen

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om door ons teruggebeld te worden. Vul het formulier in en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen!

"*" geeft vereiste velden aan