Crisis & calamiteiten

In het geval van...

Noodaccommodatie en tijdelijke verhuur in geval van crisis en calamiteiten

Is de nood hoog, dan is er zelden tijd. Is er sprake van brand, overstroming, inbraak of een andere onvoorziene noodsituatie in uw bedrijfsruimte, dan staan we naast u. Want “het overkomt de beste”, maar het stopt de beste gelukkig niet. Het werk mag tenslotte niet stil komen te liggen. Bij een dringend gebrek aan ruimte waardoor mensen of zaken in gevaar dreigen te komen, verzorgen wij snel en nauwkeurig tijdelijke huisvesting, kantoor- of opslagruimte.

Een noodaccommodatie huren: geen tijd te verliezen

Ons team creëert de tijdelijke ruimte die u nodig heeft om uw onderneming in bedrijf te houden, u richt zich op het herstel van de schade. In tijden van crisis, ontzorgen wij.

  • Een paviljoen of andere tijdelijke noodaccommodatie, snel op locatie
  • Indien gewenst voorzien van scheidingswanden, aankleding, klimaatregeling en/of sanitair
  • Turn key opgeleverd

De snelheid van een crisis

Behoefte aan crisisaccommodatie zagen we ten tijde van de corona crisis. Teststraten, vaccinatielocaties en aanverwante zaken moesten in hoog tempo worden opgetuigd, onduidelijk voor hoe lang. Het werd lang, maar wij bleven staan. Veel vaker is een crisissituatie van meer tijdelijke aard. Ook dan schakelen we snel en bouwen we stevig.

Tijdelijke ruimte in noodgevallen

Voor elk noodgeval hebben wij een passende tijdelijke accommodatie. Dat doen we voor bedrijven, scholen en winkels. Onze accommodaties hebben hun dienst onder andere bewezen als tijdelijke scholen op Sint Maarten na orkaan Irma.

Intersettle op speed dial

Flexibel, ontzorgend en snel: sla ons nummer vast op in uw telefoon. Nu in nood? Neem direct telefonisch contact met ons op via +31 251 – 21 66 95. In het geval van een crisis of calamiteit, in het weekend en buiten kantooruren kunt u ons 24/7 bereiken. In alle andere gevallen bieden wij u ook de mogelijkheid om onderaan deze pagina het terugbelformulier in te vullen.

 

 

Het beste paviljoen in tijden van crisis

Laat ons contact met u opnemen

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om door ons teruggebeld te worden. Vul het formulier in en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen!

"*" geeft vereiste velden aan