Gegarandeerd feest met een accommodatie van Intersettle

12 juni 2019

Stretchtent huren voor uw verjaardag

U organiseert een groot feest, maar wel in huiselijke kring. Het ontvangen van uw gasten in uw eigen huis is alleen iets te veel van het goede. Voor een luxe feesttent bent u dan bij Intertent aan het juiste adres. Wij hebben een divers assortiment tijdelijke accommodaties die geschikt zijn voor uiteenlopende gelegenheden. Op elke gewenste locatie creëren wij een schitterende tijdelijke feestaccommodatie die is voorzien van alle professionele faciliteiten, maar nog voelt als thuis.

De perfecte feesttent voor u

Ons assortiment bestaat uit tijdelijke accommodaties die gemaakt zijn van de beste materialen en solide constructies. Ze zijn altijd netjes afgewerkt en schoon. De tenten voldoen aan de allerhoogste criteria op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben altijd een feesttent die daarop aansluit. Kies bijvoorbeeld voor een stretchtent van Intertent. Dan bent u verzekert van een veelzijdig onderkomen voor uw gasten. Deze accommodatie is gemaakt van een elastische stof en Eucalyptus houten palen, waardoor elke gewenste vorm gemaakt kan worden. U kunt een stretchtent bijvoorbeeld plaatsen als volledige accommodatie of als stijlvolle overkapping. Wilt u uw tuin omtoveren tot een tijdelijk paradijs? Als u kiest voor een Garden Lodge van Intertent praten uw gasten hier nog lang over na. Deze bijzondere tenten zijn met de hand gemaakt en voorzien van weerbestendige buitenwanden. De binnenkant is gemaakt van hoogwaardig katoen met stijlvolle motieven, volledig met de hand bedrukt. U loopt zo een sprookje binnen.

Feest zonder zorgen

Of u nu een bruiloft, verjaardag, jubileum of andere privégelegenheid organiseert, als specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties verhuurt Intertent niet alleen de feesttent. Ons ervaren team adviseert u ook graag over alle mogelijkheden en denkt mee om tot een passende oplossing te komen. Als u dat wenst kunnen wij bijvoorbeeld ook de aankleding, airconditioning en verwarming of toiletvoorzieningen verzorgen. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. U hoeft zelf alleen nog maar met volle teugen te genieten en te zorgen voor een prachtige herinnering!

 
Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Ga dan naar de toepassing Privé bijeenkomsten door op de button te klikken. Of vul hieronder het terugbelformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 
Privé bijeenkomsten

Laat ons contact met u opnemen

Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om door ons teruggebeld te worden. Vul het formulier in en wij zullen binnen één werkdag contact met u opnemen!

"*" geeft vereiste velden aan