Intersettle en WoodYouCare voor een groenere wereld

31 mei 2023

Vandaag voor de wereld van morgen

Intersettle is partner van WoodYouCare. Een mooi initiatief dat particulieren en bedrijven de mogelijkheid biedt om op een eenvoudige en transparante manier de wereld te vergroenen door bomen te planten. Bomen slaan CO2 op terwijl ze groeien en zijn de belangrijkste, natuurlijke hulpmiddelen om het overschot aan CO2 in de lucht te verminderen. Met onze bijdrage is WoodYouCare in staat om een groot boomplantproject in Indonesië te ondersteunen. Namens Intersettle zijn daar eind 2022 1000 bomen geplant.

Wij doen mee voor onze medewerkers, opdrachtgevers, hun familie en volgende generaties voor wie wij een betere wereld willen achterlaten. Het planten van bomen is een concrete, eenvoudige en laagdrempelige manier om een bijdrage aan de oplossing van ons klimaatprobleem te leveren. Boom voor boom richting meer duurzaamheid. Daarnaast stimuleert WoodYouCare lokale bedrijvigheid en werkgelegenheid.

 

Ons eerste doel om een Intersettle bos van 1000 bomen te planten is eind 2022 gerealiseerd als onderdeel van een project in Indonesië. Ook in 2023 willen wij graag in totaal 1000 bomen aan ons Intersettle bos toevoegen.

 

Wil je meer weten over ons partnership met WoodYouCare? Bekijk dan ons profiel op hun website via de volgende link: WoodYouCare – Plant One. Give A Lot.

 

Beeld: WoodYouCare