Nieuwe huisstijl Intersettle

In een nieuw 'jasje'

Uw vaste partner in tijdelijke accommodaties

Als uw vaste partner in tijdelijke accommodaties houden wij ons bezig met zaken die een blijvende indruk maken. Na ruim 30 jaar van indrukwekkende oplossingen en diensten voor onze opdrachtgevers, is het nu heel even tijd voor onze eigen voordeur, en presenteren we u ons ‘nieuwe jasje’.

In 2022 veranderden we onze naam; Intertent werd Intersettle. Het paste beter bij onze merkidentiteit en bij de veranderende wereld die ons deed beseffen dat we de horizon van onze markt moesten verbreden. Niet alleen door geweldige (sport) events en bijeenkomsten te voorzien van onze kwalitatieve tentoplossingen, maar ook door er te zijn in geval van nood of bij gebrek aan huisvesting. Zo komen we met advies en begeleiding ook op die vlakken altijd uit op een toepassing die geschikt en waardevol is.

Nu hebben we bij de naam Intersettle, die ons als gegoten zit, een huisstijl ontwikkeld die er nieuwe glans aan geeft. Aan de vertrouwde kwaliteit, professionaliteit, snelheid en 24/7 service verandert niets, onze missie wordt met onze nieuw huisstijl alleen nog meer zichtbaar. We staan tot uw dienst en als partner zorgen we voor een kwalitatieve totaaloplossing op maat.

Een focusgroep beoordeelde allereerst de nieuwe look & feel en reageerde daarop met de volgende termen: modern, fris, veilig, positief, strak en eigentijds. Het zijn begrippen die passen bij onze toekomstvisie en bij alles waar onze teams zich in binnen- en buitenland elke dag weer voor inzetten. Daarmee was voor ons de nieuwe huisstijl raak.

De kleuren zijn steviger en dieper, de typografie is groter. Enerzijds helpt dat om onze boodschap kraakhelder over te brengen, anderzijds benadrukt het onze daadkracht. Tegelijk is het logo verfijnder; sterk zakelijk met speelse details. Zo lijkt er misschien veel veranderd, maar de herkenbare ‘tent’ geeft nog altijd onderdak aan de wereld van Intersettle, zodat we uw wereld kunnen verrijken met onze kwalitatieve producten en diensten.

Het hele team van Intersettle wenst dat u zich net zo thuis voelt in onze nieuwe huisstijl als wij in de wereld van tijdelijke accommodaties!