Verder onder de naam Intersettle

2 februari 2022

Volop in ontwikkeling

In november hebben wij ons 30 jarig bestaan mogen vieren. Vanaf de start op 25 november 1991 zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend partner in tijdelijke accommodaties. Het bedrijf is volop in ontwikkeling en de veranderingen in de markt hebben ervoor gezorgd dat onze dienstverlening verder is uitgebouwd. Daarom hebben we besloten om vanaf nu onder een andere naam verder te gaan: Intersettle.

Een nieuwe fase

Intersettle is geen nieuwe naam, als onderdeel van Intertent is het bedrijf sinds 2009 al actief op het gebied van tijdelijke huisvesting. En dat is ook precies waarom wij ervoor kiezen om alle diensten onder te brengen onder Intersettle. Want hoewel Intertent een household name is, dekt het woord tent de lading eigenlijk niet meer.  Naast evenementen accommodaties richten wij ons steeds meer op de turn-key oplevering van tijdelijke accommodaties. De naam Intersettle doet recht aan de totale dienstverlening. Tijdelijke accommodaties voor evenementen én huisvesting. Wij blijven ons ontwikkelen om zo de dienstverlening naadloos te laten aansluiten op de eisen en wensen vanuit de markt. Met de vertrouwde kwaliteit en professionaliteit die u van ons gewend bent.

Het team is de drijvende kracht

De uitspraak ‘teamwork makes the dream work’ geldt zeker voor Intersettle. Al 30 jaar zorgen onze medewerkers er elke dag voor dat opdrachtgevers worden voorzien van passende oplossingen voor hun tijdelijke accommodatie uitdagingen. Met een ervaren en professioneel team in zowel Nederland als Duitsland wordt u als opdrachtgever compleet ontzorgd. En dat gaat verder dan alleen een tent bouwen. Het gaat om het totaalplaatje. Van de kwaliteit van de geleverde producten tot de professionaliteit en het meedenkend vermogen van de medewerkers.

Toekomstambities

Vanaf nu gaan we dus verder onder de naam Intersettle. En blijven wij ons inzetten om klanten de best mogelijke oplossing voor hun capaciteituitdagingen te bieden. Daarbij durven wij ook buiten de bestaande kaders te denken. Zo zijn wij vorig jaar distributeur van de AIR8-luchtdesinfectiesystemen geworden, want luchtdesinfectie is tegenwoordig niet meer weg te denken bij de inrichting van tijdelijke en vaste accommodaties. Die verbreding past bij onze filosofie: het verhuren van turn-key evenementenlocaties en tijdelijke huisvesting met een diversiteit aan toepassingen.