Intersettle blijft de thuisbasis voor Honkbalweek Haarlem

Vernieuwde samenwerking

Honkbalweek Haarlem verlengt de samenwerking met Intersettle

Ook komende edities plaatst Intersettle alle tijdelijke accommodaties voor het gave sportevent Honkbalweek Haarlem. Afgelopen maand kwamen bestuursleden Gerrit Ligtenberg en Peter van der Aart van Honkbalweek Haarlem naar Intersettle in Beverwijk om het verlengen van de samenwerking officieel te maken.

Voorzitter Peter van der Aart verklaart de keuze voor deze leverancier: “Intersettle heeft ontzettend veel ervaring met het plaatsen van tijdelijke accommodaties voor grote sportevenementen. Wij kunnen altijd rekenen op hun advies en ondersteuning. Dit zorgt ervoor dat we steeds opnieuw vertrouwen hebben in het team en de kwaliteit van de paviljoens die zij leveren”.

In aanloop naar het toernooi worden er door Intersettle in en rond het Pim Mulierstadion in Haarlem meerdere tijdelijke accommodaties geplaatst. Deze doen dienst als hospitalityruimte, entreepaviljoen, tijdelijk kantoor voor het secretariaat en de medewerkers, en als onderdeel van het horecaplein.

Intersettle is al sinds 2008 partner van Honkbalweek Haarlem. Er is een goede band met de organisatie opgebouwd, in het bijzonder met Gerrit Ligtenberg die al zeker dertig jaar betrokken is bij dit sportevent. Wouter Zick, Algemeen Directeur Intersettle: “Gerrit steekt nog steeds met veel passie zijn tijd en energie in het organiseren van Honkbalweek Haarlem. We werken graag met hem samen. Hij is heel betrokken en de sfeer is altijd goed”.

Zick is trots dat het partnership wederom met minimaal drie edities is verlengd. “Honkbalweek Haarlem is een prachtig internationaal sportevenement in onze regio waar wij graag een bijdrage aan leveren.”

Honkbalweek Haarlem vindt dit jaar plaats van 12 t/m 19 juli. Meer informatie en ticketverkoop is te vinden op de website van Honkbalweek Haarlem.

Honkbalweek Haarlem