SportVibes en Intersettle lopen samen verder

En verlengen samenwerking Dam tot Dam
Wouter Zick en Martin den Ouden tekenen contract

Samenwerking voor Dam tot Dam Finish Festival hernieuwd

De succesvolle samenwerking tussen SportVibes en Intersettle voor het Dam tot Dam Finish Festival is hernieuwd voor de komende drie jaar. SportVibes produceert en exploiteert tijdens de Dam tot Damloop het Dam tot Dam Finish Festival in Zaandam in samenwerking met Le Champion. Daar komen de honderden businessteams en individuele lopers die deelnemen aan de run na afloop samen. Intersettle zal blijven zorgen voor een warm onthaal in kwalitatieve tijdelijke paviljoens.

Wouter Zick, Algemeen Directeur Intersettle en Martin den Ouden, Head of Commerce SportVibes, zijn beiden enthousiast over het voortzetten van dit partnership. Martin den Ouden: “Dit jaar markeert een mijlpaal: de tiende editie van het Dam tot Dam Finish Festival, waar deelnemers en supporters samenkomen na de Dam tot Damloop. We zijn verheugd dat we onze samenwerking met Intersettle hebben verlengd, waardoor we de komende jaren deelnemende bedrijven een exclusieve finish-ervaring kunnen bieden in hun eigen hospitality ruimte”.

De overeenkomst werd ondertekend op het kantoor van Intersettle in Beverwijk. Wouter Zick: “Bij een sportevenement komt heel veel kijken. Wij nemen het team van SportVibes graag zoveel mogelijk uit handen en zorgen voor bijna 4000 vierkante meter aan representatieve hospitality paviljoens en productietenten”.

De Dam tot Damloop vindt dit jaar plaats op zaterdagavond 21 en zondag 22 september. Meer informatie over het programma en de inschrijving is te vinden op www.nndamloop.nl.