Intersettle introduceert AIR8

13 januari 2021

Het vertrouwen in de ontmoeting terug

Nu de lockdown met drie weken is verlengd en het testevenement van Fieldlab is uitgesteld, lijkt een veilig weerzien van leerlingen, familie, vrienden, zakelijke relaties en collega’s verder weg dan ooit. Aangezien de anderhalve meter maatregel niet overal gewaarborgd kan worden, staat het aanpakken van de luchtkwaliteit hoog op de agenda. Om die te verbeteren, introduceert Intersettle vandaag luchtdesinfectie-systeem AIR8. Directeur Wouter Zick: “We geven de mensen het vertrouwen in de ontmoeting terug.” Intersettle, specialist in tijdelijke huisvesting en dochterbedrijf van het dit jaar dertigjarige Intertent, maakte afgelopen jaar een flinke groei door en leerde al in een vroeg stadium de wensen van locatie-eigenaren en -beheerders kennen.

Schone lucht in elke locatie

“Men is zich bewuster dan ooit van de lucht die we inademen,” zegt Wouter Zick, directeur van Intersettle. “Die lucht was altijd al gevuld met zwevende microdeeltjes, de zogenaamde aerosolen, maar nu daar het virus aan toegevoegd is dat COVID-19 veroorzaakt, houden veel bezoekers letterlijk en figuurlijk hun adem in.” Dat moet anders, vond Wouter. Toen het Spaanse AIR8 hem benaderde om de officiële distributeur voor Nederland en Duitsland te worden, hoefde hij daar geen seconde over na te denken. “Dit is precies waar iedere locatie behoefte aan heeft.”

Versneld veilig ontmoeten

De krachtige TÜV-gecertificeerde meertraps-filtratie producten van AIR8 combineren de meest geavanceerde technologieën die momenteel beschikbaar zijn. “De medische kwaliteit HEPA NANO-filters verwijderen 99,97% van alle schadelijke stoffen zoals virusdeeltjes, pollen, bacteriën en fijnstof,” somt Wouter op. Hij is ervan overtuigd dat verbeterde luchtkwaliteit – en vooral de communicatie daarover – mensen weer het vertrouwen geeft om bij elkaar te komen. “We hopen dat onze systemen bijdragen aan een versnelde terugkeer naar school, kantoortuinen, sportscholen, horecagelegenheden, evenementenlocaties, culturele instanties en winkels,” zegt hij gemeend. Voor het verbeteren van de binnenkwaliteit van scholen heeft de overheid met de SUVIS-regeling ruim 98 miljoen aan subsidie beschikbaar. “Die kan hiervoor worden ingezet.”

Plug & Play systeem

De compacte apparaten passen in elk interieur en het installatieproces van de verschillende AIR8 luchtdesinfectie-systemen is eenvoudig. “We komen langs voor een luchtmeting, analyseren de situatie en eventueel aanwezige systemen en geven advies. Of je nu een AIR8 luchtzuiveringssysteem huurt of koopt, installatie én onderhoud zijn altijd inbegrepen, evenals uitgebreide instructie aan de gebruikers. We ontzorgen je van begin tot eind, net zoals we dat met onze tijdelijke huisvesting doen.” Vormt COVID-19 in de toekomst geen bedreiging meer, dan behoudt AIR8 haar functie. “Een schonere luchtbeleving door de filtratie van vervelende allergenen, geurstoffen en rook is een pre voor elke locatie,” meent de tijdelijke huisvester. “Deze systemen zijn de toekomst.”

 
Neem direct contact